Våre tjenester

Kvalitetstjenester med elsikkerhet i fokus

Næringsbygg

Vi tar på oss små og store oppdrag i nærings-, industri og offentlige bygg.

Vi tilbyr blant annet:

 • Planlegging, prosjektering og installering av nybygg

 • Reperasjoner, rehabilitering og vedlikehold

 • Internkontroll/el-kontroll

 • Nybygg

 • 24 timers service

 • Termografi

 • Brannvarslingsanlegg og/eller innbruddsalarm med og uten kamera

Fast avtale

En fast avtale med en autorisert elektriker fra Midsund Elektro AS starter med en grundig EL-sjekk hjemme. Her går vi gjennom det elektriske anlegget, og graderer eventuelle feil og mangler i en tilstandsrapport, etter hva som må prioriteres, og hva som kan forbedres eller utbedres på et senere tidspunkt. 

Med en fast elektriker får du en samarbeidspartner du kan ha tillit til, og som kjenner boligen din fra innsiden.

Alarm og overvåkning

Montering av overvåkningsutstyr gir økt trygghet og sikkerhet.Det er enkelt å installere varslingssystemer for innbrudd, brann og andre skader på boligen. Varslingssentralen hjemme hos deg kan styres trådløst via internett eller mobiltelefon.Visste du at de fleste forsikringsselskaper gir rabatt på boligforsikringen om du installerer alarm og sikrer boligen på andre måter?

Kontakt oss for en gjennomgang og gode råd om hvordan du sikrer ditt hjem på best mulig måte.

Tips til bedre elsikkerhet

Vi tar på oss små og store oppdrag i nærings-, industri og offentlige bygg.

Vi gir deg tips til hvordan du kan øke elsikkerheten i din bolig.

 • Sjekk sikringsskapet ditt. Har du et gammelt sikringsskap med skrusikringer? Vi anbefaler at du oppgraderer til et moderne skap med automatsikringer og jordfeilbrytere.

 • Skjøteledninger. I de fleste hjem er det minst en gulvkontakt eller skjøteledning som blir brukt uforsvarlig. I dag finnes det stikkontakter med inntil 8 uttak. Ved å bytte ut den gamle doble stikkontakten med en av disse nye stikkontaktene unngår du risken ved å bruke gulvkontakter og skjøteledninger

 • Panelovner. De aller fleste av dagens panelovner har lav overflatetemperatur, men uansett hvor lav den er må ovnen aldri tildekkes. Heng aldri tøy til tørk på en panelovn, og ta hensyn til gardiner som henger tett inntil panelovnen.

 • Berøringsfare. Får du ofte støt når du tar på elektriske apparater, vannkraner eller lignende? Da kan det være nødvendig med en EL-sjekk av det elektriske anlegget.

EL-sjekk

Vi i Midsund Elektro tar el-sikkerhet på alvor. Som huseier er du selv ansvarlig for at det elektriske anlegget i boligen din er i forsvarlig stand. Ved å gjennomføre en EL-sjekk, vil en av våre elektrikere gå gjennom hele det elektriske anlegget i boligen din og skrive en tilstandsrapport. Eventuelle feil og mangler blir avdekket og påpekt. Dermed er det enkelt å få oversikt over anleggets tilstand og rette opp eventuelle feil.

Vi tilbyr tre løsninger for energieffektivisering:

 

 Lysstyring
 Varmestyring
Smarthus

Designtips

Design-tips betyr at det kommer en elektriker hjem til deg for å vise deg de mulighetene som nytt elektrisk materiell gir for å heve designopplevelsen i boligen din. Sammen kan dere vurdere designbrytere og stikkontakter i mange utførelser, nye belysningsalternativer, lamper, varmeovner og annet elektrisk materiell i en moderne og stilig utførelse.

I tillegg til dette kan vi også hjelpe deg med: 

 • Sikringsskap og brannsikring av bolig

 • Komfyrvakt

 • Tilskuddsordning fra ENOVA

 • Energimerking

Digital befaring

Vi i Midsund Elektro AS ønsker at det skal være enkelt for alle å komme i kontakt med oss! Derfor har vi tilrettelagt for det vi kaller for en Digital befaring.

Det innebærer at du gir en kort beskrivelse av hva du ønsker et pristilbud på, du tar noen få bilder med telefonen din så sender du det over til oss. Med bilde av sikringsskapet og kursoversikten i huset får vi et godt inntrykk av det elektriske anlegget ditt. Med et bilde med forklaring på hva du ønsker hjelp til har vi et godt utgangspunkt for å kunne gi deg et pristilbud. Dersom vi trenger ytterligere opplysninger så kontakter vi deg.

Bestill digital befaring
Ring meg
Ingen fil valgt
Ingen fil valgt
hCaptcha