Elbil

Smarte ladeløsninger for alle behov. På hytta, hjemme eller til borettslaget

DEFA hjemmelading

Smarte ladeløsninger for alle behov

DEFA er Nordens fremste leverandør av ladeløsninger for elbil til alle typer boliger. Velg det som passer deg, enten det er enkel lading til lavere pris eller smarte løsninger for raskest og billigst mulig lading.

Lad raskest mulig - og utnytt strømmen maksimalt. DEFA’s løsninger for fulldynamisk lastbalansering sanntidsmåler effektforbruket i boligen og bruker ledig kapasitet til å gi maksimalt med strøm til ladestasjonen. Det betyr at du kan lade på full effekt når annet forbruk er lavt. Samtidig er all strømmen er tilgjengelig i boligen når du trenger den der, og du kan lade helt bekymringsfritt, uten å måtte tenke på sikringer eller sikkerhet. Våre løsninger er også de eneste som virker like godt om du mister internett eller WiFi-forbindelsen.

Alltid ladet bil når du trenger det
Full kontroll via mobil – helt uten kostnad
Lei ut hjemmeladeren når du er borte

DEFA hyttelading

Gjør hytteturen mer behagelig!

En hyttetur er godt for kropp og sjel, men rekkeviddeangst og ladekøer kan ødelegge turen til og fra. Med en egen ladestasjon på hytta kan du ta turen helt med ro! Med en egen ladestasjon slipper du stopp på veien, og du kan lade raskere og tryggere enn med en vanlig stikkontakt. Når tiden kommer for å dra hjem kan du være sikker på at bilen er ladet og klar for turen.

Hvilken ladestasjon skal du gå for?

Det er ikke alltid så lett å vite hva man skal velge. Vi i Midsund Elektro hjelper deg med å gjøre det beste valget ut fra dine behov og forutsetninger!

Kontakt oss

DEFA lading til borettslag og sameier

Raskest mulig lading - minst mulig administrasjon!

DEFA er Nordens ledende leverandør av anlegg til borettslag og sameier og tilbyr fremtidsrettede løsninger for alle behov. Vi har ingen skjulte kostnader eller bindingstider og dere kan selv kjøpe strømmen der dere ønsker!

Hva kan vi tilby?

  • En komplett ladeløsning og en administrasjonsfri hverdag

  • Raskest mulig lading for alle – uten ekstra månedskostnad!

  • Optimal utnyttelse av strømmen dere allerede har i bygget

  • Et anlegg som alltid virker – lokal styring med Edge Computing

  • Rettferdig fordeling av strøm og kostnader

  • Testvinnende ladestasjoner med høy driftssikkerhet

  • MID-godkjente energimålere som gir nøyaktig fakturering

  • Et enkelt kundeforhold uten bindingstider