Solenergi

Spar både penger og miljøet med eget anlegg for solenergi

Solenergi for fremtiden

Solen er den største og reneste energikilden vi har, og den er tilgjengelig for alle. Solen skinner mer enn du tror – til og med her i Norge. Den skinner i hvert fall nok til å gi et betydelig strømbidrag til både boliger og næringsbygg. Solenergi er et enøk-tiltak som produserer miljøvennlig strøm og reduserer strømregningen. Som eier av et anlegg som produserer solenergi, har du kortreist strøm til eget bruk – helt uten inngrep i naturen. Du benytter deg kun av arealer du allerede eier.

Støtte fra Enova

Visste du at som privatperson kan du få inntil 47 500 kroner i støtte på ditt nye solcelleanlegg? Dersom du kombinerer solcelleanlegg med andre energitiltak, kan du få mer penger tilbake. Ta gjerne kontakt for en hyggelig prat, så forteller vi deg mer om støtteordninger og smarte løsninger.

Energilagring - xStorage

Bærekraftig batterilagring hjemme

xStorage Home-enheten gir deg full kontroll over energibehovene dine.
Enheten gir deg muligheten til å lagre strøm når den er på sitt billigste eller fra boligens solpaneler når du er på jobb for bruk senere.
xStorage Home kan også lade elbilen din og fungerer som en pålitelig reserve ved strømavbrudd – dermed kan du fortsatt  ha lysene på mens naboen leter etter stearinlysene. 

Hvorfor xStorage?

  • Spar penger på strømregningen

  • Grønnere energi

  • Full trygghet

  • Strømreserve ved strømbrudd

Solenergi for næringsbygg

Næringsbygg, med betydelige flater på tak og fasader som kan kles med paneler, har et stort potensiale for produksjon av egen strøm gjennom solenergi. Vi har allerede levert flere spennende prosjekter. Snakk med oss om energipotensialet for dine tak og fasader.

Kontakt oss